Et toca amic invisible?

dimecres, 28 de novembre del 2007

Si companys, s'acosten les festes de Nadal i a quasi tothom li toca fer lo del típic amic invisible, és a dir, fer un regal d'aquells poc originals i inútils a algú que no sap qui li fa el regal.
Aquest any però, ja no tindreu excusa per no ser originals. Tot navegant per internet, m'he trobat amb la web stupid.com amb idees genials per fer aquest tipus de regals, són coses realment originals, però estúpides i en la majoria de casos, totalment inútils.
Mireu sinó algunes dels objectes que més m'han agradat:
Aquest separador de rovells d'ou és genial, hi poses l'ou a dins (sense closca) i la clara li surt per uns forats del nas com si fós una gran mocositat. El rovell queda separat a dins i ja està, no té més.
Preu: 12,99 $

Aquest calendari l'he trobat molt original, és el de tota la vida amb els seus dotze mesos i les seves dotze fotografies però amb la particularitat que les fotografies són de cagades de gos. Original, no?
Preu: 13,95 $

I finalment, per als més nostàlgics i que no s'acaben d'adaptar a les noves tecnologíes, el típic auriular i micròfon de telèfon de tota la vida per poder connectar-lo al telèfon mòbil. Diguem que seria l'anti mans lliures, sense bluetooth però amb un parell o tres de mètres de cable.
Preu: 14,99 $ (Disponible en tres colors)
Apa, ja no teniu excusa per no ser originals aquest any !!