Els nous pecats del segle XXI

dimarts, 11 de març del 2008

Mentre feia el sopar, he mig escoltat al telenotícies que l'església vol modificar la seva llista de pecats capitals perquè es veu que hi ha poca gent que es va a confessar i s'està perdent el sentiment de culpa.
Alguns dels nous pecats capitals són el consum de drogues i la utilització d'anticonceptius, pecats que puc mig entendre tenint en compte la mentalitat arcaica de l'església, però no he pogut evitar ficar-me les mans al cap al llegir que un altre dels nous pecats capitals és l'acumulació de riqueses !!!
Després de reflexionar uns segons sobre aquest darrer nou pecat, he arribat a dues conclusions:
1. Que per aquest pecat no hi he pas de patir gens i em sembla que si llegeixes aquest bloc habitualment, tu tampoc.
2. Que l'església mateixa s'acabarà condemnant a cremar eternament a l'infern per pecar durant segles i segles acumulant riqueses i patrimoni (si has estat al vaticà sabràs perquè ho dic).
Mmmmmm... ara no sé si haver escrit aquesta entrada al bloc pot ser algun tipus de pecat... hi ha algú per aquí que em pugui confessar?

1 comentari:

Jou ha dit...

Fill meu, akesta entrada és una immoralitat, com goses posar al mateix nivell la riquesa personal i les quatre propietats ke té l'església? Tens sort ke la setmana santa és a prop i podràs netejar el teu esperit tot fent penitència en alguna processó...